Mall Chambers

For this residential project, the client wanted their new flat to be refurbished.

Storage was a top priority so we designed the layout of the property to allow optimum space for storage while keeping a light and airy feel throughout. We sourced a bespoke furniture maker to construct the built in storage units that we designed.

The finished design was light and airy and provided a practical and cosy home for our client.

Agilisys


Digitally lead company Agilisys contracted us to provide a full design package for their new site in Hammersmith. Their previous space was tired, so they wanted their new location to be uplifting yet practical for their staff.
Their brief was to accommodate 95 staff as well as meeting rooms with collaborative areas for them to work in.

They didn’t want the space to feel generic, however with a given budget the practicalities came first.


As there was existing Bolon flooring that they did not want to remove, we worked within our perimeters to create a timeless practical solution inspired by the carpet.

We were awarded the project in July and had to ensure the space was complete end of September leaving us 3 months to design, tender and deliver.

 

PROJECT COMPLETION: JULY – SEPTEMBER 2016
£200K PROJECT FOR FITOUT AND FURNITURE
PROJECT SIZE: 650 SQ M / 7,000 SQ FT